Gardin-helvede!

Det er underligt hvordan tiden forsvinder når man er opslugt af noget.

Jeg har lige set filmen “Vanilla Sky” og nu sidder jeg her og undrer mig over, hvor de 2 timer, 16 minutter og 2 sekunder er blevet af. Og jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv, om det har været tiden værd.

Alt hvad du foretager dig her i livet, betaler du med tid. Selv når du intet foretager dig. Jeg gav 2 timer, 16 minutter og 2 sekunder for at få 2 timer, 16 minutter og 2 sekunder til at gå, uden at jeg lagde mærke til det… hvis du kan følge mig…

Hmm, måske burde jeg linke noget mere fra min blog (lige som jeg lige har linket til “Vanilla Sky” på “Internet Movie Database”).

Og så tilbage til “gardin-helvedet”, som jeg vil indlede med nogle grundlæggende fysiske kendsgerninger:

  1) Mit loft er lavet af gipsplader
  2) Min gardinstang består af 3 elementer
  3) Gardinerne vejer en del
  4) Min værktøjskasse har alvorlige mangler

Nu hvor det er på plads, kan jeg vel lige så godt fortælle historien.

Før jeg tog til Faaborg, købte jeg nogle aluminiums gardin-skinner – den type, som de der små plastikdimser kan køre frem og tilbage i (svært at forklare!).

Well, disse skinner skruede jeg op i mit gips-plade-loft, hvor de sad fint og nydeligt, og blot ventede på at få gardinerne hæftet på sig…

Hjemme i Faaborg indkøbte jeg så de store mængder stof der skulle til, hvorefter jeg i samarbejde med mor, gik i gang med et omstændeligt sy-arbejde. Efter nogle dage alle 4 gardiner færdige-syede og strøjede, lige klar til at tage med hjem og hænge op *wuhuu*.
Som sagt så gjort: den første ting jeg gjorde da jeg trådte ind af min dør var, at flå det første gardin ud af posen for at hængte det på gardin-stangen *CLICK* *CLICK* – to skruer faldt ud og var ved at få stangen i hovedet. ‘Kæft hvor jeg hader når sådan noget sker. Hvorfor kunne det ikke bare have fungeret?! Jeg må tage det som en test af min tålmodighed, men måske mere som en test af min vilje til at investere i noget, jeg ikke er sikker på bliver til noget.

Landskamp i dag: Danmark-Tyrkiet. Resultat: 2-2. Det blev transmiteret (lækkert ord!) på TV3, hvilket jeg ikke har, men kunne dog høre på mine underboers barbariske skrigen når der var scoringer *Gg*.

Hvordan fanden staver man egentlig til “apropos”?

  – Apropos?
  – Appropos?
  – Aproppos?
  – Approppos?
  – Appropo?
  – Apropo?

Fuck det, jeg tager den første:

Apropos fodbold, så fortalte Anders mig til træning, at de havde aftalt at spille i morgen (søndag). Håber denne uigenkaldeligt sidste dag af sommerferien bliver perfekt: Sol, total afslappelse (efter fodbold altså!) og måske en god søndagsfilm :)

Det var jeg lige ved at glemme: jeg har arbejdet på endnu et logo. Denne gang til min fætters kæreste Linda, som er en af de personer, der ikke har noget imod at lægge øre til dine problemer… uanset hvor store de måtte være.
Jeg er kommet frem til en lækker kombination af bogstaverne, som jeg i dag har tegnet ind. Håber hun er online i morgen så jeg kan sende det.

Nu er jeg ikke noget religiøst menneske, men her kommer lige en aftenbøn:

  Oh Herre i det Høje! Lad min indtrængende bøn blive hørt i dit himmelske rige! Jeg beder om, at det kommende år kommer til at stå i gardinets tegn, således at jeg ubesværet får hængt dem op! Og kunne det måske tænkes at Herren var så gavmild, at han sendte en gør-det-selv engel ned til mig med super-gode tip & tricks til gips-lofter?
  Gud styrer! Og Jesus har den fede tøjstil! Amen!

Jalla jalla! Det var det. Nu må jeg sgu’ nok hellere sove…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *