B-Tribe i Faaborg fjord

“Johnny Cash – Hurt” er lige spillet færdig på Winamp og jeg sidder herhjemme i Kolding efter at have været nogle dage i Faaborg. Det var dejligt :)

Tid til at falde ned på jorden, tid til at koble af. Tanker kan være noget værre rod, så det er sundt med rengørings-pauser engang imellem. Lige for tiden falder mine tanker tit på økonomi: hvordan skal jeg smøre Det Store Pengehjul, så pengene kan flyde i en lind strøm ned i min pung? Hvordan kan jeg bedst muligt spare det ene sted, så jeg kan nyde det andet sted… sådan nogle finurlige tanker.

Men men men… alt dette fik jeg fejet til side, da jeg traditionen tro roede over til Bjørnø fra mors hus. Med B-Tribe på iPod’en og solens glistrende genskær i havets blå, sad jeg midt ude i Faaborg Fjord og søgte ind i mig selv – på det fysiske hav svævede jeg på det mentale hav. En dobbeltoplevelse af dimensioner, krydret med tonerne af flamenco guitar og melodisk Chill Out (B-Tribe):

Jeg gik gennem billeder af lys… Fornemmelsen for virkeligheden forsvandt og nuet føltes for første gang i lang tid oprigtigt som nuet. Kun båden adskiller mig fra det dybe blå, kun tyngdekraften adskiller mig fra det uendelige verdensrum. Lad mig flyde her for evigt. Lad mig røre den våde himmel og den dansende sol jeg så blidt vugger henover i min drømmenes båd.
Med et fast greb om årerne, nærmer landet sig på ny. Jeg trækker virkeligheden til mig.
Hvad er det, der gang på gang drager mig ud på denne tur?

En nørds tilståelser:
Har fået network connection mellem min mac og pc… ENDELIG! Efter jeg installerede OS X Tiger var der probs. med LAN-forbindelsen, men nu funger det :P, takket være Anders’ “Home and Small Office Networking”!

Et rent og skært “gardin-helvede” har ramt mig, og jeg ved ikke umiddelbart hvordan jeg skal løse problemet. Det vil jeg fortælle mere om i morgen når det ikke er så sent. Jeg skal træne i morgen!

Kl. er lige nu 02:34 og jeg skal op 09:00! Det betyder at der kun er én vej, og det er på hovedet i sovemaskinen. Jeg vil se om jeg kan sove så…

“Single”… et ord der giver ekko langt ind i min verden :s

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *