Det Gode og det Onde. Jeg stemmer DEMOKRATISK!

Stille og rolig weekend… men det er nu mere fordi jeg ikke lige har så mange penge at fyre den af for *snøft*.

I morgen begynder illustration og jeg vil ikke ligefrem lige, at jeg har glædet mig, men jeg har da fået skudt en 23 skitser af her i weekenden (digitalt)… Vil printe dem i morgen, så jeg har dem på papir… måske.

Jeg har lavet brainstorm over temaet “Det Gode og det Onde”, og har også fået skrevet en del ting ned. Jeg kredser meget om en idé om, at lave en billedserie om det gode og det onde, hvor de to emner flyder sammen til en ubestemmelig gråzone. Jeg vil provokere beskuerens opfattelse af “det normale”. F.eks. siges det jo, at præster skulle være åh så godhjertede… alligevel findes der korrupte og onde præster, som voldtager små drenge og udnytter dit sogn på det groveste –> der kan man da tale om, at det gode er blevet fordærvet af ondskab! Præsten benytter nærmest sit præsteskab som “skalkeskjul” for sit EGENTLIG foretagende… Det er da pudsigt, at dét der skulle være toppen af godhed i verden (altså religion) faktisk er det, der skaber mest splid i verden. Det synes jeg er spændende… men så er der også lige det ved opgaven, at billederne skal indeholde mindst ét element fra mit liv. Hmm, det har jeg ikke fundet på endnu.

Well, hvis jeg var amerikaner, så ville min stemme KLART falde på John Kerry –> hvis det ikke er ham der bliver valgt om nogle ungers tid, så går jeg (og den halve verden) sgu’ da helt amok tror jeg… Det er da helt tydeligt, at Bush fremstår som skurken i denne valgkamp, så hvis han får lov til at fortsætte sit lederskab, er der godt nok ingen moral til her i verden!

Oh God, jeg fik bare den ondeste regning fra min tidligere residens –> 611 kr (årsopgørelse for el). Kunne de ikke have kommet med den lidt før? Motherfuckers! Så er der den materialeafgift på 500 kr. som jeg fik flyttet til næste måned, og så er vi oppe på 1.111 kr. som skal falde ved næste måneds begyndelse… plus 100 kr for flytningen af StofaNet. Sylle skylder mig stadig penge for de banners jeg har lavet, men dem ser jeg nok aldrig :( T-man skylder mig også lidt, men dem er jeg sikker på, at jeg får igen! Og så er der også lige en historie med en rød fløjls butterfly, som T-man havde lånt af mig, som han mistede… I need that replaced my man! Der er gallafest på skolen, så der skulle jeg gerne have den klar.

Nu er det sent, så jeg skrider.

c’ya, wankers.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *