Skal vi spille badminton?

En rigtig slappe-af weekend. Allermest fordi jeg ikke var i fest-humør overhovedet pga. nogle begivenheder, som jeg helst undlader at skrive om her, da det drejer sig om en anden person.

Var lige oppe på skolen –> fik rent faktisk lavet et komplet udkast til de 10 nye bud, som jeg håber på at få god kritik på, så jeg kan benytte dem til den bog der skal udarbejdes…

Well, sidder lige nu og lytter til dejlige Tue West (“Tanken om dig”) *suk*. Næste weekend skal jeg fandme ud og rykke (hvis der er penge til det altså!) –> jeg førsøger sgu at spare her sidst på måneden, da der er en del udgifter næste måned *gys*.

Tæskede Anders i bordfodbold inden jeg smuttede hjem. Ej, vi spiller satme ret jævnbyrdigt, det må jeg sige. Skolen lukker allerede kl. 21 om lørdagen, hvad sker der?! De vil vel have, at man også holder pause…

Mandag skal jeg lige have fat i Ture omkring det der badminton. Han har fundet en hal, som vi måske kan leje til at spille i. Det kunne være for lækkert med en omgang fjerbold efter skole. Det er satme sjaw at spille :D

Ja, i morgen tager jeg også op på skolen… skal arbejde på semesterprojektet: “Det gode og det onde”. Har INGEN anelse om, hvad fanden jeg vil lave endnu, det er pikke-irriterende. Jeg har også bare lavet verden klammeste skitser. Tror jeg vil gå over til at lave dem traditionelt i morgen i stedet for de digitale skitser jeg har *argh*. Tilde har lavet de lækreste kollage-agtige illustrationer med avisudklip etc. Jeg vil ikke kopiere det, men lave noget ligneden måske, det ved jeg ikke. Bare noget enkelt (hvilket jeg altid siger, hvorefter det hele ender i kaos og overfyldte billeder).

Jeg er busted, så jeg smutter i kanen. Vil heller ikke for sent op i morgen. Tænkte lidt på, at invitere Liv over på skolen i morgen, så hun kan se hvad vi laver af syrede ting *Gg*. Det er ret uheldigt at jeg har haft så lidt tid til at feste med hende, men jeg er fandme sådan en nørd (sidder og arbejder på skolen ret meget synes jeg). Det er meget svært for mig at lave om på den side af mig selv. Hmm, NÆSTE weekend skal der ske noget!

Love y’all ;)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *