Olympus Camedia 8080 Wide Zoom

Jep, så kunne jeg endelig få mig taget sammen til at bestemme mig for hvilket kamera det skulle være! :D Det andet digitalkamera jeg ejer efter mit kære Canon Digital Ixus 330 (R.I.P. “ol’ dirty bastard”, hehe).

Aftalte med ejermanden at mødes i Århus så jeg kunne se på det inden jeg købte det, hvilket jeg så brugte dagen i dag på. Helt vidunderligt rejsevejr. Ankom lige på slaget –> way to go DS-fucking-B :) Stillede mig ud foran stationsbygnigen og ventede på dem. Efter noget tid hev jeg fonen frem og gav ham et kald. Lige som jeg havde ringet op var der en fyrs telefon der ringede lige foran mig. Det var så ham :)

Vi gik hen til hans fars bil og jeg kunne få kameraet at se (Olympus Camedia 8080 Wide Zoom)… det virkede som det skulle, så han fik skejserne og jeg fik kameraet. End of deal! Yes, nu er flere måneders research overstået og jeg kan endelig begynde at dokumentere mine projekter og min dagligdag igen :D Fra den dag i dag vil der dukke billeder op i bloggen her (nogle gange!).
Jeg har vist misforstået noget mht. hvilke forløb vi skal have denne uge her. Dvs. jeg har undladt at tegne de hænder som Jes bad os om, idet jeg troede der kom et forløb nede på grafisk som vi (dem der har valgt det) blev nødt til at være med til. Det viser sig ikke at være tilfældet :s

Så nu skal jeg lige se om jeg kan tegne nogle hurtige hænder her kl. 00:42 om natten *gisp*. Det bliver så med min Wacom efter nogle billeder af hænder jeg finder på nettet… Har ikke specielt meget lyst til at sidde og tegne lige nu må jeg indrømme. Er da godt nok lidt træt efter den Århus-tur der…
Havde lige besøg af mor som kom lørdag og tog hjem i dag samme tid som jeg tog til Årshus. Vi så “Fukssvansen” –> Thomas Bo Larsen er syyyyg, men på den fede måde! Så også “Austin Powers – The Spy Who Shagged Me” men ville ønske vi havde set “Goldmember” eller “International Man of Mystery” i stedet… synes faktisk de er sjovere på nogle punkter.

Hænder! Tegn dem! NU!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *