Kanoooon åbning! DJ DJ DJ

Vi var nede for at spille fodbold her i torsdags og jeg har aldrig lavet en så vild scoring før tror jeg:

Kommer driblende med bolden ude på højrefløjen og ser der er nogle på vej ind i feltet klar til hovedstød, så jeg hamrer bolden indover. Det bliver en lidt høj bold (tangerer til et lille loop) og det ender med at den svæver lige hen over hånden på målmanden, ind under overlæggeren og i kassen! Og det var sgu ikke fordi han stod så forfærdelig langt ude fra målet. Den gik lige præcis ind! ‘Kæft det var super at score det første mål –> og vi havde ikke engang spillet 1 minut tror jeg :D Så var linien sgu’ lagt!

Spillede midtbane men løb konstant rundt til alle positionerne, hvilket jeg stadig kan mærke i mine ben. Derfor var det måske ikke helt så klogt at tage direkte i byen efter bold, hehe.

Ej, det var sgu’ total hygge. Var oppe ved Maria hvor vi sammen med Allan lavede lækker pasta-mix over en god rødvin. ADVARSEL: man bliver ufattelig døsig af kombinationen pasta+rødvin –> ikke desto mindre daffede vi ned på Pitstop for at høre DJ DJ DJ og DJ Slice (me thinks). En kavalkade af Kraftwerk og 1990’er fodboldhits *lol*

Det var bare toppen da de smed “Kriss Kross – Jump” på. Den havde jeg på LP engang. De minder :)

Jeg fik hjem fra Pitstop ved 1:30-tiden… lige ind forbi Republikken hvor Søren og Robert var… der faldt jeg i snak og Topper dukkede lige pludselig op og var temmelig opsat på at hælde sprut på mig. Tog nogle shots fra Topper og en Budvar fra Robert (ThanX you guys!) hvorefter jeg da godt kunne mærke min krop blive lidt tungere, hehe.

Det var dog ingen hindring for at tage ned på Pitstop igen (selv om jeg jo i teorien var på vej hjem). Sådan skulle det altså ikke være! Vi stod og shakede på dansegulvet som de eneste til de lukkede…

Ved fodgængerovergangen holdt der en politibil. Den havde alle set undtagen mig, og idet jeg gik over for rødt valgte jeg af en eller anden grund at ignorere de andres diskrete råben: “JoKKe, der holder sgu’ da en politibil lige derovre!“. Det resulterede så i en lille advarsel. Heldigt at jeg lige havde skaffet det halve kilo narko af vejen før jeg blev stoppet *Gg* Det’ GAS!

Er sgu’ hoppet over på det der Olympus Camedia C-8080 Wide Zoom igen! Har skrevet frem og tilbage med en der bor i Hjørring og kommet frem til en fordelagtig pris som har skubbet Sony CyberShot DSC H1 af banen (Sorry Sony!).

Måske tager jeg helt derop i nordjylland for at se på varen. Måske vælger jeg efterkrav (men kun hvis jeg har snakket med ham over telefonen først).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *