Set på ny bolig. Grafisk Design BIBEL!

Har ikke lige skrevet de sidste par dage… det er lidt fucked, men der har bare været så meget.

Der har været foredrag de sidste dage, men jeg har ikke kunne høre dem 100% da jeg har haft 117 ærinder!! Har bl.a. set på en ny bolig i dag, som stort set ligger klods op ad skolen. Koster godt nok 2100 om måneden, så det er måske lige i overkanten, men hvis jeg kan få boligstøtte på omkring 200 så hjælper det da lidt :)

Købte bogen “Grafisk Design” af Kay Werner Schmidt i dag… En ordentlig mobbedreng spækket med fagudtryk og tilhørende forklaringer. Det er min BIBEL! Nu er min plan så, at søge bøger omkring typografi, og så skulle jeg da være godt på vej mht. bøger skulle jeg da mene!

Har ingen planer i weekenden whatsoever!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *