Huskeseddel til New York

For ca. en uge siden sendte jeg nok det mest underlige brev jeg nogensinde har sendt til nogen (og så var det endda til USA *Gg*). Sendte det til Tanja som jeg mødte til St. Hans fest ude ved Topper, og som jeg nu chatter med. Det er min “hemmelige dagsorden” at få hende som penneven derovre, da jeg aldrig har haft en desideret penneven.

Men som sagt: det var et underligt brev… eller, brev og brev. Det var faktisk bare en huskeseddel. Nu kan jeg ikke lige huske præcis hvad jeg havde skrevet på huskesedlen til hende, men det var noget i retning af dette:

  Mælk (2 l.)
  Ost
  Rugbrød
  Livsglæde
  Smør
  Cornflakes
  Gode venner
  Bananer (10 stk.)

Det blev hun vist vældig glad for, hehe –> og jeg pointerede at det vigtigste punkt på huskesedlen var “ost”!
Nu venter jeg så på brev fra hende. Håber hun finder på noget syret. Det er ikke så tit man får underlige breve (fysiske breve med frimærke og det hele!). Havde forresten ikke skrevet afsender på det brev jeg sendte… så hun kunne undre sig lidt mere *gnæg* *gnæg*

OPFORDRING TIL ALLE: SEND ET UNDERLIGT BREV TIL EN DU TÆNKER PÅ. NU!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *