Fußballes in der Halles

Mit tysk er vildt godt – endnu engang var der fodbold og der blev sgu’ gået hårdt til den. Et par af gangene stod jeg selv for… sorry til Jer det gik ud over! Kom bl.a. til at banke ind i Thomas hvorefter vi begge røg på gulvet. Jeg kunne ikke mærke noget, men han blev vist ramt lige i ansigtet *outch*.

At spille fodbold var næsten det første jeg lavede i dag, da jeg først stod op kl. 12:00 –> kom jo i seng kl 04:00 i går nat efter at have siddet og rodet med lydoptagelser. Har forresten fået den lyd i kassen som jeg skulle bruge til spippen til DR-UNG, så det er sgu’ dejligt ikke at skulle tænke over det mere. Nu har jeg så smidt lyden på grafikken og sendt en final udgave af spippen til Brügger –> han synes den var fed, men at der måske godt kunne være problemer mht. “følsomme dokumentarfolk” reaktion på den lidt hardcore spip. Det tog jeg til mig og begyndte så at overveje hvordan den kunne gøres mindre “hardcore”. Jeg gjorde flg:

    – Slørede de vidt opspilede øjne, så de virkede knap så dramatiske
    – Smed en monochrome effekt på, således at spippen blev sort/hvid (for at komme af med den blod-røde farve omkring tattoveringen!)
    – Svag zoom ind + rotation (det virker egentlig lidt roligt på en måde)

Den har jeg så sendt til ham kl. 04:00 i går nat og i dag fik jeg så mail tilbage om at både ham og hans kæreste synes den var cool, og at han ville sende den videre til chefen for at få en mening derfra (måske den endelige mening, det ved jeg ikke). Og nu venter jeg så spændt igen på svar :)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *