Lunge til hals metoden :s

Okay, nu er lortet hoppet fra halsen og ned i mine lunger… hvad sker der mand?! Var nede i dag og fik en tid til lægen i morgen 09:45 (GREAT, så går jeg glip af undervisningen… lort!). Så vil de stikke en overdimensioneret vatpind ned i halsen på mig og bede mig hoste i en lille plastskål eller noget i den retning.

Jeg føler mig ikke ekstremt træt som jeg ellers har gjort, så det er da altid noget. Måske er det pga. den varme suppe, I dunno…

Jeg tager op på skolen lige om lidt for at worke lidt. Jeg tror jeg bedre kan arbejde deroppe end jeg kan herhjemme.

Tager helt sikkert til Faaborg torsdag (på rekreation). Det bliver ikke til nogen årsfest for mig, hvis det her lort fortsætter :( Øv øv øv ØV for den lede!

Men jeg hader at slutte med noget negativt, så jeg slutter lige med at fyre den her af:

JUHUUU! :D

//peace

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *