Den store flytte hjemmefra bog

Så er jeg hjemme fra Spanien igen, og klar til at skrive “normal” dagbog. Jeg kom sådan set allerede hjem d.19, men først nu har jeg taget mig sammen til at skrive i den “almindelige” dagbog.

Stod op kl. ca. 09:40 i dag (ret tidligt for mig) og arbejdede så på en hjemmeside til Sylle (Rosengaards Isenkram og Human Development Partners). Sendte det til ham bagefter, men han var ikke online –> arbejder nok…

Snakkede også med Mathias. Han vil købe nye spil –> dem skal jeg lige have fingrene i MUAHAAHAA!!

Nå ja, jeg bestilte “GTA – Vice City” i går… det kommer nok engang i morgen regner jeg med. Det er et alt for cool spil. Prøvede det i Spanien hos Alex og Alberte.

Min mor var lige inde og betale indskuddet til min kollegiebolig. Vi vil også søge boligsikring. Jeg glæder mig total meget til at få mit eget –> jeg vil bestræbe mig på, at indrette det med gamle, rustikke ting…gerne mursten, paller, rustfarvede ting. Vil dog holde det i meget lyse farver.

Ringede forresten lige til Per i går. Han ville have mig med til fodboldkamp da jeg var i Spanien, men det kunne jo ikke lade sig gøre. Han skal til Italien i en uges tid (nice). Håber der er nogen der holder en eller anden fest for klassen…savner sgu’ allesammen *snøft*. Det bliver helt underligt, at skulle væk fra det hele og begynde på noget helt ukendt…men det har jeg jo tænkt hver gang jeg skiftede skole: Da jeg skulle gå på Vester Skerninge Skole og da jeg skulle på Faaborg Gymnasium bagefter… Når man så har været det nye sted et stykke tid, bliver det hurtigt hverdag og sjovt (for mig i hvert fald) –> men det er stadig lidt anderledes denne gang, idet jeg også flytter hjemmefra. Nå ja, min mor gav mig “Den store flytte hjemmefra bog”. Den er guld værd! Se evt. også http://flytte-hjemmefra-guide.dk

Nu er der ikke mere at fortælle…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Den store flytte hjemmefra bog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *