Hjem igen fra den bedste ferie jeg nogensinde har haft i Spanien!

Det her skriver jeg onsdag d.30/07/03 fordi jeg var for smadret i går efter rejsen til at skrive noget som helst.

Stod op kl. 05:20, checkede at jeg havde alt pakket, og gik så ned og tog noget morgenmad. Tændte for computeren for at downloade det sidste af GTA – Vice City, men da den næsten var færdig, kom min far og jeg slukkede computeren og gik ud til ham. Jeg havde glemt flybilletten inde på computerbordet, men kunne heldigvis (med meget besvær) kravle ind af vinduet og hente den…

Der var ikke meget trafik fordi vi tog afsted så tidligt. Jeg følte mig lidt halvsløj (løbende næse og hoste).

Min far og jeg sov i bilen i lufthavnen, og gik så ind i lufthavnen for at få noget at spise –> jeg var dog ikke så sulten pga. min sløjhed… Det var trist at sige farvel til min far.

Jeg blev stoppet af toldkontrollen –> de checkede min pung og taske…nedtur. De fandt heldigvis ikke de 5 kg rå kokain jeg havde med *LOL*.

Jeg stødte ind i Astrup fra klassen på rullebåndet! Noget af et tilfælde synes jeg nok –> jeg kunne næsten ikke vænne mig til at snakke dansk. Hun sagde, at Katrine Bjerre også var i lufthavnen et eller andet sted…cool nok.

Flyet var forsinket 30 min. pga. problemer med bagagen! D’oH! Nå, men flyturen var okay (det styrtede ikke ned). Jeg ventede 100 år på min babage i Kastrup… Togturen fra Kbh. til Odense var godt nok kedelig –> der skete ikke rigtig noget. Heller ikke busturen fra Odense til Faaborg var sindsoprivende spændende. Jeg besluttede mig for at gå fra stationen i Faaborg og hjem for at få noget frisk luft.

Klokken var omkring 19:30 da jeg kom hjem. Mor var meget nervøs fordi det var så sent, så hun var glad for at se mig igen –> Kaj var der også. Og så har mor fundet et kollegieværelse til mig! Det er supercool…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *