Telttur i Faaborg (v.2)

Sidste uge var jeg på telttur i Faaborg med min kære kæreste (onsdag til søndag). Der var lige midt i hedebølgen, og for dælen det var varmt! Vi slog telt op nede i haven lige som sidste gang, grillede og nød vejret. Jeg havde taget min nye cykel med fra Kolding, så vi var ude og cykle hver dag. Jeg ville gerne have været ude i Svanninge Bakker, men det må vi gøre en anden go’ gang. Lørdag kom Lyuba’s mor forbi og fik endelig hilst på min mor. De lod til at komme godt ud af det med hinanden. Her er lige nogle fotos fra turen:

Camp Faaborg med et snert af Roskilde! Vi forsøgte at skabe lidt kunstig skygge med nogle lagner, så vi ikke vågnede som grill-kyllinger næste morgen.

Camp Faaborg med et snert af Roskilde! Vi forsøgte at skabe lidt kunstig skygge med nogle lagner, så vi ikke vågnede som grill-kyllinger næste morgen.

Min darling på terassen ved min mors hus.

Min darling på terassen ved min mors hus.

Her blev jeg selv snuppet af min personlige paparazzi-fotograf :p

Her blev jeg selv snuppet af min personlige paparazzi-fotograf :p

Lambrusco til aftensmaden. Det er og bliver min favorit sommer-drik. Den smager dog stadig bedst på Bar Nolo i Malgrat De Mar.

Lambrusco til aftensmaden. Det er og bliver min favorit sommer-drik. Den smager dog stadig bedst på Bar Nolo i Malgrat De Mar.

Vi hoppede i robåden og tog en tur til Bjørnø, som ligger ud for Faaborg. En rotur på i alt 5 km. Det er noget der er godt for armene!

Vi hoppede i robåden og tog en tur til Bjørnø, som ligger ud for Faaborg. En rotur på i alt 5 km. Det er noget der er godt for armene!

På hjemturen spottede jeg et lyn i det fjerne bag Bjørnø. Der var dog ingen torden at høre og skyfrit over vores hoveder, men eftersom vi havde lidt over 1 km ind til kysten, begyndte jeg at ro som bare fanden. Det sidste sted man skal være under et tordenvejr er midt ude i Faaborg Fjord! Vi nåede sikkert i land. Det var noget af et adrenalin kick skulle jeg lige hilse og sige!

På hjemturen spottede jeg et lyn i det fjerne bag Bjørnø. Der var dog ingen torden at høre og skyfrit over vores hoveder, men eftersom vi havde lidt over 1 km ind til kysten, begyndte jeg at ro som bare fanden. Det sidste sted man skal være under et tordenvejr er midt ude i Faaborg Fjord! Vi nåede sikkert i land. Det var noget af et adrenalin kick skulle jeg lige hilse og sige!

Kys kys kys!

Kys kys kys!

Den store sten ved havnen i Faaborg. Den blev gravet ud af en privat have nær min mors hus, og bragt til havnen. Der står den så nu som en doven konge og drømmer om svundne tider.

Den store sten ved havnen i Faaborg. Den blev gravet ud af en privat have nær min mors hus, og bragt til havnen. Der står den så nu som en doven konge og drømmer om svundne tider.

Lyuba, Illiana og mor i robåden.

Lyuba, Iliana og mor i robåden.

This entry was posted in Faaborg, Familie, Forhold, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

2 Responses to Telttur i Faaborg (v.2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *