Det Nye Designhus – Kolding

I går var jeg nede på Godset for at være med til et møde om, hvordan “Det Nye Designhus” her i Kolding skal udformes. Mødet fandt sted i V.I.P lounge’en med pool, bordtennis, chesterfield møbler og hele svineriet, hehe.
Vi var vel en 10 stykker (bl.a. Ole, Carl, Anders, Ditte M. etc.) og vi lagde ud med at brainstorme –> skrev en masse ord op på en tavle som vi så filtrerede og opdelte.

Målet med mødet var at komme nærmere en forretningsplan for det nye hus som kan vises til folk fra kommunen. Vi blev vist rundt i den gamle skatteforvaltning af en fra kommunen. Det er der Det Nye Designhus kan komme til at ligge. “Det Nye Designhus” er blot et midlertidigt navn indtil der bliver holdt et møde omkring navngivningen af huset.

Mødet varede sgu’ fra 09:30 – 16:30 så det gik hele dagen stort set med. Gik i gang med at organisere mine fonts da jeg kom hjem (i FontAgent Pro). Da klokken sneg sig hen og blev 04:00 gik jeg i seng, stadig ikke færdig med at organisere dem! Det har jeg dog just nu i skrivende stund færdiggjort –> det er lækkert ikke at have det at tænke over længere. Nu ligger alle mine skrifttyper pænt i mapper og lige til at finde :D

Well, fordi jeg kom så sent i seng, stod jeg først op ved 13-tiden i dag *damn*. Greb DAT-båndoptageren og vandrede ned på Red Crane Tattoo for at se om jeg denne gang kunne få lyd i kassen til DR-UNG spippen. Det kunne jeg! Han var i færd med at tattovere en ung mands ben, så jeg sad med alt lydudstyret ved siden af og en microfon lige ved siden af nålen *yikes*. Godt jeg ikke kom til at skubbe til den så han tegnede forkert *Gg*.

Nu har jeg dog det problem at jeg ikke kunne få overført lyden fra DAT-båndoptageren til min mac. Anders fortalte hvordan det skulle gøres, men det virkede sgu’ ikke lige og jeg skal aflevere den i morgen. Det er bare et MUST at jeg får styr på det i morgen.

Speakin’ of tomorrow så skal jeg hjælpe Kristian med at flytte sine ting over til Skovbogade, men det kan jeg kun indtil kl. 11:30 ca. da der er møde omkring Bachelor-opgaven kl. 12:00 på skolen! …så det bliver lidt tight schedule i morgen.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *