Plakat + t-shirt

Dagen hvor der var dømt internethandel! Her er hvad jeg bestilte:


ABN bestilte to andre og jeg bestilte denne (rabat for 3 plakater). Denne plakat hedder MARINA og dette er blot et uddrag af den. Manden bag kunstværket hedder Scott Hansen (som jeg har nævnt i tidligere blog-indlæg) –> GENIAL stil! Glæder mig til at pryde min væg med den :D


Har ikke selv VISA så ABN gik med til at bestille den for mig. Deftones rocks og printet på t-shirten er sgu’ også ret cool, så det er lige før det hele går op i en højere enhed der, hehe.

…AND NOW FOR SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT!!


…og dog. Her hvor klokken har sneget sig hen og blevet 01:30 sidder jeg stadig oppe og nørder. Kraftigt inspireret af Scott Hansen har jeg forsøgt at ramme samme stil. Personen på billedet er min far som lille (billede fra en konfirmation tror jeg). Det er ikke noget endeligt, men bare for at prøve nogle teknikker af: brushes fra Illustrator og ind i Photoshop. Elsker de farver *mums*.

Godnat!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Plakat + t-shirt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *