Plakat + t-shirt

Dagen hvor der var dømt internethandel! Her er hvad jeg bestilte:


ABN bestilte to andre og jeg bestilte denne (rabat for 3 plakater). Denne plakat hedder MARINA og dette er blot et uddrag af den. Manden bag kunstværket hedder Scott Hansen (som jeg har nævnt i tidligere blog-indlæg) –> GENIAL stil! Glæder mig til at pryde min væg med den :D


Har ikke selv VISA så ABN gik med til at bestille den for mig. Deftones rocks og printet på t-shirten er sgu’ også ret cool, så det er lige før det hele går op i en højere enhed der, hehe.

…AND NOW FOR SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT!!


…og dog. Her hvor klokken har sneget sig hen og blevet 01:30 sidder jeg stadig oppe og nørder. Kraftigt inspireret af Scott Hansen har jeg forsøgt at ramme samme stil. Personen på billedet er min far som lille (billede fra en konfirmation tror jeg). Det er ikke noget endeligt, men bare for at prøve nogle teknikker af: brushes fra Illustrator og ind i Photoshop. Elsker de farver *mums*.

Godnat!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Plakat + t-shirt

  1. Mor says:

    Han er 8 år på billedet og det var til “La primera communion”, en slags konfirmation tror jeg eller altergang?

  2. Hej Joaquim
    Kendte godt din side jokke-svin.dk fra lang tid tilbage, men skulle lige ind og tjekke den ud en gang til her i aften. Jeg er nemlig selv i gang med at stable noget hjemmeside på benene (bare sådan novice) inden jeg tager på et fire mdrs journalistforberedende højskoleophold her på søndag.
    Så lagde jeg bare mærke til at du havde sat den lidt på stand-by, og endte så herinde hvor jeg nu synes jeg burde placere en lille besked til en fellow-begejstret udøver af det glade liv. Synes sku det er rart at se nogen der går op i det de interesserer sig for. Men altså ha’ det godt jokke, og tak for lidt sjov læsning om selviscenesatte arbejdsborde og penselstrøg ad libitum. Ha’ det rart! Det ka’ være jeg dumper ind med et spørgsmål eller to omkring html og sådan i en nær fremtid – du ser jo ud til at have styr på det og have overskud til at dele ud. Later. -Guldborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *