Mac virker… NOT!

Da jeg mødte på arbejde her til morges, sad Peter fra Caslon ved min Mac, og forsøgte at løse problemet. Han formaterede den og lagde OS X ind igen. Da vi efterfølgende testede problemet med vågeblus, var det uændret. Den stod stadig og loopede… Dårligt tegn. Da Peter var gået og jeg sad og skulle arbejde, gik den ned ingen… 3 eller 4 gange *YES*. Der er helt sikkert en hardware-fejl, så på mandag tager vi fat på problemet igen.

Det var dagens dårlige nyhed. Nu til noget bedre og sjovere :)

Tog fat på en opgave fra Steen Kilde. Det er en sjov sammenligning af mentaliteten blandt danskere og indere (ud fra et forretningsmæssigt synspunkt). Her er den illustration jeg har lavet til listen:

jp_dk-inder_01.jpg

Derudover kom der yderligere information til den grafik jeg er ved at lave til Sporten om Jydske Håndbold Forbund. Den er først til søndag, og ser således ud ind til videre:

jp_jhf_01.jpg

…og så fik jeg også lavet en fast golf-grafik til Hans-Thuesen :)

Det står ned i stænger udenfor lige nu. Det bliver så dejligt at cykle hjem!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

4 Responses to Mac virker… NOT!

 1. A says:

  Hey man,

  Imponerende at du på trods af det tidspres i har på JP stadig formår at lave gode illustrationer. Det tegner jo godt for firmaet! Reeeespeeect!

  / Kina-Anders

 2. JoKKe-svin says:

  A <-- TAK man :) Det er helt klart en af de ting der skal nævnes i min praktikrapport: at jeg har lært ikke at bruge ALT for lang tid på mine ting.

 3. moggis says:

  har du/I prøvet den gode gamle [æble+alt+p+r] under genstart-løsning?
  Den har altid haft en magisk virkning på min puter (nu er det sæføli også en PB og ik en MB, men det er da forsøget værd!

 4. Jokke-svin says:

  moggis > Tak for tippet, men det var nu godt nok en MacPro jeg sad ved under min praktik på JP. Anyways, det blev løst til sidst, efter en udskiftning af dyret, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *