Go’ tegning. Lang dag.

Lad mig lægge ud med at sige: Jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke har specielt meget lyst til at blogge. Der sker dog en del lige for tiden, som jeg kunne skrive om… men det meste havner på min private blog, haha!

Men jeg kan da drille en lille smule ved at vise dette lille klip som jeg har lavet:

lub_sun_01.jpg

Lige nu har jeg mest lyst til at VISE tingene i stedet for at skrive om dem, så her er lige lidt mere af samme skuffe:

jp_haevn_01.jpg

…men jeg kommer ikke udenom at skrive lidt forklarende tekst til tegningen her. Den lavede jeg i dag, og den er til E&Ø. Klik på ovenstående billede for at se den ubeskårede udgave.

Her er en anden tegning fra i dag. Min første tegning til Krydsord (9 x 9 cm). Når jeg ser den nu, er jeg dog ikke helt tilfreds med den. Der er noget der irriterer mig, men jeg kan ikke helt sætte fingeren på hvad det er:

jp_himmelfart_01.jpg

…det er sgu’ nok ansigtet på ham jeg ikke lige havde så meget held med (og armen, der er alt for kedeligt formet).

Installerede den anden scanner (så nu behøver Agnete ikke at bevæge sig så langt væk for at scanne *Gg*). Og jeg udarbejdede et Outline-dokument med de fejl der hærger den Mac jeg sidder ved. Jeg forsøgte virkelig at skrive det så systematisk ned som muligt, så det bliver nemmere for IT-folkene at komme fejlene til livs (når de engang kommer og ser på den).

Jeg holder dagligt øje med macrumors.com for at se hvad der rører sig. Ifølge statistikken, er det nu næsten 200 dage siden Apple sidst opdaterede MacBook Pro modellen. I smell a new update round the corner… Måske efter Worldwide Developers Conference d. 11 juni :p

Æbler er hvide
Bill Gates er blå
Steve Jobs er Gud
MacBook Pro ligeså

NERDY? Oh yeah baby :D

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

One Response to Go’ tegning. Lang dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *