Avispapir er dejligt :)

Glædede mig til at hente avisen i postkassen i dag – spændt på at se, hvordan min illustration til Erhverv & Økonomi tog sig ud på det gullige papir:

jp_haevn_02.jpg
Jeg er stadig meget tilfreds :) Det er sgu’ den bedste illustration jeg har lavet denne måned tror jeg.

jp_haevn_03.jpg
Jeg pressede sgu’ mig selv en del med denne illustration. Jeg er meget usikker når jeg skal tegne arme og hænder, så i dette tilfælde blev jeg nødt til at tage et foto af Torben’s hånd som reference. Jeg kan ikke tegne en hånd på den måde ud fra hukommelsen…

me_in_field_01.jpg
…og mig i en rapsmark (for lige at springe til noget HELT andet). Min mor tog dette foto, da jeg var på besøg i bededagsferien. I baggrunden kan man lige ane de to kornsiloer fra Margrethesminde. Vi kørte dog ikke derned… Det må blive en anden dag.

far_capvespre_01.jpg
Fik en mail fra min far d. 5/5 med dette foto. Det er ham der sidder på “El Capvespre” i Blanes med en “Leffe”… Mmmm, dejlig øl. Sådan en plejer vi at få når jeg er dernede :)

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to Avispapir er dejligt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *