Sidste akt af Pia-videoen!

Yaaaaw…

Sjov dag i dag! Lars Nivaa var ikke i skole, og da vi har ham i 2 klokketimer om tirsdagen havde vi derfor fri i de timer (lækkert). Jeg fik lavet engelsk oversættelse med Søren og forsøgte at hjælpe Carina med at få repareret sin danske stil, der åbenbart var lidt fucked up. Det er sikkert pga. den ødelagte diskette hun havde den liggende på…

Var til frisøren i centeret efter skole (så nu skylder jeg drengene to kasser øl… pis!). Tog hjem og farvede mit hår sort, så nu ligner jeg en indvandrer *LOL*.

Jeg har lige lavet en masse på Pia-videoen. Nu er jeg gået i krig med sidste akt af sangen!! DEN ER SNART FÆRDIG! Fuck det bliver feeeedt. Har planer om at spille den nede i kantinen til forårskoncert eller ved en anden lejlighed… YEAH!

Nu vil jeg springe i seng!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *