Vild med InDesign

Her til morges tog jeg op på skolen og var med til kusus i InDesign. Egentlig er jeg på aftenholdet, men jeg ville lige se, om jeg kunne snige mig ind på morgenholdet… det kunne jeg. Jeg er blevet ret vild med InDesign efterhånden. Jeg har bl.a. skrevet typografi-opgaven i InDesign og eksporteret den som en .PDF-fil, som du kan se her.

Fuck, fuck, fuck jeg får travlt i morgen og overmorgen! Der er åbent hus på designskolen på torsdag og jeg skal udstille to ting: 1) mine tegninger fra 3D skitseringsforløbet og 2) mit “Non Media Specific” projekt! – dvs. jeg skal lave to plancher til torsdag + jeg skal til Croquis i overmorgen –> og det skulle ikke undre mig, om der var et foredrag midt i det hele.

SENSATION!! Jeg går i seng nu, og klokken er ikke engang over midnat! WOW!! Det er sjældent, meget sjældent…

C’ya

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *