CHOCK! Barry White…

Så fik jeg sgu’ lagt en sidste hånd på den skriftlige opgave! Jeg har smidt den over på mi USB-stick og så håber jeg sgu’ det virker på skolens Mac’er, og at den vil printe alle 8 sider ud! Glæder mig til at vise Klavs det…

Det her bliver kort, for klokken er snart 02:00! Jeg var lige et smut oppe på skolen i dag –> skulle bare lige hente noget tekst, der lå på mit drev og så hjem igen for at skrive det ind i InDesign… Jeg har brugt dagen på at redigere de billeder, der skulle sættes ind i dokumentet (hvilket var et større arbejde!).

*LOL*, Jeg stirede lige Barry White ind i fjæset og fuldskæget! (på MTV altså!)…

Jeg tåger, skrider i seng…

Svin!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *