AAAH, JEG RIVER LORTET NED!

Fuck hvor jeg hader væggene i den lejlighed her! De er fandme lavet af titanium! Jeg lånte en ordentlig motherfucker af en slagboremaskine af en kammerat, som jeg da også fik boret 4 huller med. Da jeg så skulle yderligere skulle bore 2 huller ved siden af de allerede borede, var det som om, væggen var lavet af jern, så nu har jeg kun kunnet hænge ét eneste spejl op af de 4 spejle jeg gerne ville have op… PIS! I morgen lejer jeg en nedrivningsvogn… så skal vi nok få at se, hvem der er stærkest her!! (det var selvfølgelig en joke)…

I går sad jeg og redigerede de mange billeder jeg tog fra afslutningen af typografi-forløbet. Dem mangler jeg lige at smide op på siden her…

I dag har jeg så lagt sidste hånd på camping-siden (et website). Jeg vil lige smutte i centeret, hæve nogle dyrebare penge og handle… jeg skal også lige op på skolen for at hente den tekst der ligger på min serverplads.

Så skal jeg hjem og sætte illustrationer ind, skrive det sidste så den er klar til aflevering til læreren på onsdag… Det er en opgave, som vi skulle skrive sideløbende med typografi-forløbet… så der har været tryk på.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *