Janteloven :s

Jeg smutter i seng snart… I dag printede vi så opgaven ud –> har lige lagt det hele i en plastiklomme, så den er klar til aflevering i morgen til Ole J.

Der var jo InDesign kursus i dag (denne gang tog jeg aftenholdet fra 15-19). Jeg ved ikke hvad det er, men det er som om alle undervisere for tiden synes jeg er vildt god til det hele! Først var der vores underviser i Capitalis Monumentalis (Christina), som synes jeg var et kæmpe talent (det var jeg nu også ret glad for at høre), og så var der vores underviser i InDesign, som sagde inden hun gik hjem i dag, at jeg var vildt hurtig og god til InDesign.

Jeg havde sgu’ ikke troet det, men det kan godt blive irriterende i længden, at få at vide, at man er så god –> især tænker jeg på, hvad de andre tænker… De må være pænt irriterede over at høre det :-/

Anyway, nok om det… selvfølgelig håber jeg, at lærerene ikke bare fyrede en gang lort af, og virkelig mener, at jeg er god til hvad de nu synes jeg er god til… selv tager jeg det nu med en gran salt.

I morgen bliver der nok knald på –> sidste dag før Åbent Hus, og så skal der udstilles!! Jeg kopierede og nedskalerede mine skitser fra 3D skitseringsforløbet, så de nu er klart til at blive smidt op på en grande planche i morgen…

Gider ikke skrive mere!

Night…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *