NFL i ghetto’en

50 Cent kører ud af mine speakers lige nu. Sidder derhjemme efter at have været ope på skolen for at se hvad de andre laver af geil.

I går (søndag), hvor det nok normalt er smartest at lade op til mandag, var jeg henne ved Topper til en lille pool turnering *wicked*. Så tog jeg hen til Flemmer og så NFL med Ole P og fik en del øller indenbords :o hvilket jeg da godt kunne mærke her til morges –> held vi har selvstudie…

Får et nøglekort d.15 så jeg kan aftale med viceværten at han skal lukke mig ind, så jeg kan få alt mit lort ind i den nye bolig…

Glæder mig fucking vildt til at komme væk fra denne ghetto af en blok *damn*. Håber bare at jeg kan få det hele til at køre rundt rent pengemæssigt. Sylle har lovet mig betaling for de banners osv. jeg laver, men har ikke set noget ‘green’ endnu :| Har seriøst brug for at tjene noget ved siden af, men er heller ikke så vild med at bitche over for ham for at betale mig for mit arbejde…

Vil lige fræse hen til et byggemarked for at købe nogle flyttekasser…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *