Printer problemer

Christ! Dagen i dag har stået i printerens tegn… på den dårlige måde. En god nyhed er dog, at vi har fået ny farveprinter på Tegnestuen, men jeg kan bare ikke printe fra den. Sort/hvid printeren er gået i stykker (og har været det i noget tid nu) så jeg kan slet ikke printe noget af det jeg laver… Jeg synes ikke det er sjovt at forstyrre de andre hver gang jeg skal printe, så jeg forsøgte virkelig alt hvad jeg kunne for at få min maskine til at printe… uden held.

Og lige noget andet (og meget bedre): Der går en del rygter om, at Apple kommer med en opdatering af deres MacBook Pro engang i juni måned – måske med LED displays :p Jeg håber det holder stik!

Og så regner jeg snart med at gå i gang med at strukturere min praktikrapport. Jeg leger lidt med tanken om, at formatere den som 2-3 opslag i Jyllands-Posten – altså med samme typografi, opsætning etc. Jeg har jo adgang til alle de ting, så hvorfor ikke gøre det på den måde? Prikken over i’et ville klart være at få den trykt her :p på ægte avispapir og det hele!

Torsdag d. 17 tager jeg med OB-ekspressen ind til Parken for at se pokalfinale mellem OB-FCK. Det bliver grande! Det var Per-mand fra gym der spurgte om jeg ville med. Jeg ved ikke om der kommer andre jeg kender, men det skulle da ikke undre mig om Holmstrøm også kom med. Det bliver første gang jeg er i Parken, så jeg glæder mig sgu’ til at opleve stemningen og de mange tusind fodboldfans. Jeg må hellere huske at tage noget blåt og hvidt på, hehe.

Nå ja, jeg introducerede delvist Tegnestuen for Adobe Bridge, som et smart værktøj til hurtigt at kunne se grafikker i en pågældende mappe. Agnete sendte en mail ud, hvor hun skrev at vi skulle huske at gemme filer i ai-format, da eps’er ikke genererer et preview thumbnail. Med Bridge kan vi dog hurtigt få et visuelt overblik over hvilke grafikker der ligger i en mappe – selv eps’er. Geil :) Jeg har på fornemmelsen at det er noget de kunne finde på at benytte, så jeg tror jeg vil grave lidt dybere ned i programmet, for at se hvordan vi yderligere kan optimere arbejdsgangen her.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to Printer problemer

 1. majann says:

  Det er ik bare hos deg det har været en dag i printerens tegn….her og!!
  Jeg har kranglet med printeren på skolen i mange timer, og da jeg gik, ville den stadig ik printe mine inDesign-filer. *grrrr*

  Men vi satser på det er forbigående!! :)
  -godt du kan lære noen å bruke bridge…jeg lærede det i forrige uge selv. Fantastisk program! :) *klem til bare jokke* :)

 2. JoKKe-svin says:

  Heysa Majann :) De jävlans printere, haha! Jeg begynder at tro, at de har rottet sig sammen mod os… med skumle bagtanker om en dag at herske verden! (lige ind til de løber tør for blæk) :p

  Jeg kender ikke meget til Bridge, men jeg har tænkt mig at sætte mig noget mere ind i det.

  Klemme klemme klemme :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *