Over på IM?

Hey søde (du ved hvem du er *ss*). Og hej til alle jer lømler derude! Sidder lige og stener noget hjemmeside-design og downloader musik med Korn… Jep, jeg er en seriøs tilhænger af heavy metal og rock, så kom ikke her!!

Det kan være jeg foretager en ret stor beslutning om kort tid. På designskolen er der jo forskellige linier, bl.a. grafisk design (som jeg går på nu, og interaktiv multimedie).

Det er sådan, at en af dem der går på interaktiv multimedie seriøst overvejer at skifte over på min linie, altså grafisk design… Til gengæld overvejer jeg (og har sådan set gjort det siden jeg begyndte på skolen) at flytte over på interaktiv multimedie, da jeg føler at det de laver der ligger tættere op ad, hvad jeg går og laver i min fritid.

I morgen kan det være at jeg lige tager en snak (snack *Gg*) med en af lederene af interaktiv multimedie, og ser hvad han har at sige til det. Jeg håber egentlig ikke, at det er noget problem. Det burde det ikke være, da vi er to der bare bytter plads, dvs. der er stadig “ligevægt” på holdene.

I morgen skal jeg også lige have købt en pumpe til at puste en luftmadras op med, men det har ikke noget med førnævnte emne at gøre –> det ville ellers have været skummelt, hehe.

Halløj skipper! Jeg skal da også lige et smut ind på skatteforvaltningen og slå dem i hovedet fordi de trækker skat af min dyrebare S.U. (567 kr!) –> fjolser… De skal jeg lige må inden kl. 11:00.

“To be a bee or not to be a bee, that’s the fucking problem!”

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *