You’re a RAT ;)

Skøn skøn weekend med Lyu :D Jeg har skrevet en del om den i min PRIVATE blog, men jeg har også lyst til lige at nævne nogle ting her (just for kicks) *s*

Vi var i biffen i fredags for at se Ratatouille – sød film fra Pixar om en rotte der elsker madlavning, og pludselig får chancen for at lave mad i et ægte fransk køkken. Pixar er sgu geniale til at strikke historier sammen + de meget flotte 3D animationer selvfølgelig!

I går indtog vi Slotssøbadet, frygtløse og ude på ballade :p Der var dog ingen der kom til skade, men jeg var ved at falde op til flere gange på det ufatteligt glatte gulv! Én ubehagelig oplevelse blev det til: Da jeg tilfældigvis kiggede op under trappen til rutsjebanen, og så direkte op i røvskægget på en tyk og behåret mand. Yikes! [erase from memory].

Uh, varmtvandsbasin’er er en pragtfuld opfindelse, så der tilbragte vi en del tid :)

Næste weekend bliver interessant tror jeg ;) Der kigger Lyu også forbi Kolding, og så er det ikke til at vide hvad der sker :p

This entry was posted in Dagligdagen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *