Topper SKAL fandme bestå!

Syret tidspunkt… nå, jeg skulle lige til og i seng, men vil skrive lidt først.

Skal op og være på skolen til Toppers bedømmelse. Det er fandme vigtigt at han består og kommer på 2. år!! Anyway, han tager derop ved 7-tiden og han ville være glad hvis jeg kom, så jeg tager også derop deromkring… dvs. at jeg ikke får sovet så længe… Jeg skal i hvert fald have en god kop kaffe, når jeg kommer på skolen det er helt sikkert.

Ej, grunden til at jeg sidder oppe så sent (for gud ved hvilken gang) er, at jeg lige har siddet og lavet en masse “forsider” til diverse emner vi har arbejdet med gennem året: “croquis”, “komposition” etc. Det kommer til at se ret stilet ud, når jeg får dem sat på mine self-made mapper…

I dag var jeg oppe på skolen ca. fra kl. 13:30 til 21:00 –> jeg organiserede og lavede mapper til alle mine ting. Jeg tror nok, der bliver styr på det til bedømmelsen! Det SKAL der sgu’ være. Det bliver dog en lidt dyr affære, når jeg på tirsdag går amok nede i “arkitegn” (skolens butik). Jeg skal have købt 14 ringe til at sætte mapperne sammen med. Ydermere skal jeg have en mappe i A3 format (liggende) og plastiklommer til denne mappe.

Nu må jeg hellere komme i seng.. Har sat uret til 06:00

Ha’ det godt kridt-aber!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *