Hot Dog Marathon, Telemarken og en spandfuld cola

My God! I fredags (d.28) var der jo fredagsbar på skolen, hvor et eller andet live band spilede noget lækker funk-jazz mix. Det var pænt lækkert. Fik noget øller indenbords og så ellers videre op til Martin, hvor vi holdt “Hot Dog Marathon” –> og svælgede os i hot dogs!

Har videoer og billeder fra det hele lige her.

Efter en solid bund i maven (og et afsnit af Disney Sjov rigere) smuttede vi på Knud’s Garrage, hvor der blev fyret op under øllene og drinks’ene (bl.a. Absinthe!) som jeg stadig kan mærke i halsen. Fuck det glas blev varmt!

Hilste på Toppers mutter og fik delvist planlagt en overlevelsestur sammen med Søren og Topper til Telemarken i Norge engang i juni (2 uger) –> det kunne være så lækkert med sådan en tur, og det kan også gøres billigt lod jeg mig fortælle.

Well, efter en rum tid på Knud’s, smuttede de andre på Pitstop, men det var jeg ikke lige rede til at betale 30 kr for, hvilket jeg heller ikke KUNNE, så jeg ledte efter min cykel og smuttede hjem.

I dag tager jeg over til Topper og stener noget Futurama og Mandril og æder en spandfuld slik og tyller en spandfuld cola.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *