Ju On – The Grudge *creeeepy shit*

Er lige kommet hjem fra Toppers af… Vi var ovre ved Søren for at se på noget logo og for at chille med lidt øl. Fuck fuck fuck der var en pæn udsigt fra Søren’s altan ;) Der var en del tøser på græsplænen for neden, som tog lidt sol –> det var nok derfor vi stod en del af tiden udenfor… *Gg*

I morgen går det så løs igen med projektet. Lige for tiden kører jeg en stil, som eller ikke lige ligner mig. Jeg har brugt min tid på en masse andet end lige mit projekt… det har jeg det ikke så cool med, men hvad… jeg har da haft det for sjovt :D

I morgen kan jeg komme på nettet igen, så jeg bliver lige oppe til klokken er over midnat, så jeg kan uploade min blog her. Jeg skal også lige se om jeg kan finde filmen “Ju On – The Grudge” el. “Ringu”… Det er nok de uhyggeligste film der er blevet lavet til dato! Jeg så noget af traileren til “Ju On” ved Topper i går nat lige før jeg skulle til at cykle hjem i mørket –> det kan jeg IKKE anbefale!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *