Huleboer i solskin

Jeg tog op på skolen for at arbejde på projektet med Anders. Fik leget lidt mere med nogle vektorformer. Jeg synes jeg er ved at have fat i noget der kan bruges.

Kom hjem ved 17-tiden til Lyu. Hun havde sgu siddet indenfor hele tiden, så jeg hev hende med udenfor. Sådan en lille huleboer *lol*. Vi gik en tur gennem byen og forbi den nye Sushi-bar der er åbnet over for Lucca. Det ser ganske nydeligt ud, men for fanden hvor er det dyrt. Vi købte ikke lige noget, men tog et menu-kort med videre. Endte med at nappe et par sandwiches ved Sandies som vi sad og spiste nede ved Slotssøen. Det var den mest pragtfulde dag med strålende solskin. Hvis det ikke havde blæst sådan, havde temperaturen nok sneget sig op på 15 grader.

Hjemme igen spiste vi resten af lasagnen og så Persepolis. Den var sgu lidt “tung” i det. Jeg havde forestillet mig noget helt andet af den film.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *