Det Snurrar I Min Gyldne G-streng

Lyu kom i dag. Lækker fuldkorns lasagne og derefter til Slotssøbadet, hvor vi så en mand med gyldne g-strengs badebukser – oh God!

Efter en god omgang sauna gus og afslapning i det varmtvandsbassinet, hang vi lidt hos Marco sammen med Anders. Vi to allesammen videre til koncert på Pitstop med Familjen. Aldrig har jeg set så mange mennesker på Pitstop – der var fuldstændig pakket som sardiner i en meget lille tønde. Anders, Lyu og jeg kæmpede os op foran. Da “Det Snurrar I Min Skalle” kom på, gik det fuldstændig amok. Der var specielt tre gutter der var skyld i det meste af uroen blandt tilskuerne. De kastede sig respektløst rundt, men jeg fik udviklet en ganske god teknik til at afværge dem med. Den fungerede ret godt (i kombination med Lyu’s resolutte albuestød, hehe).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *