Kvasimodo go home!

Hey fucking dagbog. Jepz, jeg er ret sur og ked af at jeg kom sådan tilskade. De sidste par dage har jeg ikke skrevet i dig fordi jeg lige skulle komme mig over den værste smerte, hvilket vel er forståeligt nok!

Ayway, jeg er sur fordi min bule i panden er blevet ved med at hæve så jeg nu ligner Kvasimodo fra Klokkeren fra Notre Dame!!! Det er seriøst fucked up nu hvor der ikke er ret lang tid til at jeg skal til Spanien!

Jeg skal have ringet til Borch i morgen og bede ham om at sende min pung til mig som jeg glemte derude. Jeg skal jo kunne hæve min SU så jeg kan få nogle Euro med på ferie…

Jeg håber at jeg får det bedre MEGET snart!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *