Karma Bar & Fatelavnsfest i Villa Ica

…den bedste fastelavnsfest jeg nogensinde har været til (og så var jeg ikke engang klædt ud!).

Vi lagde ud med fredagsbaren som Karma Force stod for. Den stod på Twister og vodka-shots med appelsiner og sukker, og der var sgu’ ret så mange med. Jeg teamede op med Ditte og battlede de andre i Twister-turneringen. Vores to lærere fra Factory-forløbet var med (Jörgen Skogmo og Andrew Griffin) men de vandt ikke – så er Designskolen Kolding’s ære reddet *g*.

Købte et Karma Force supporter badge. Det skal jeg helt sikkert gå med i næste uge så folk ikke glemmer at være glade og positive :) Og så jeg ikke selv glemmer det, hehe.

Tog et slag bordfodbold på trods af mit forstrukkede håndled (kan dog næsten ikke mærke det længere). Tore og jeg formåede at tæve Tilde og Karin *WHOOOPA!* – sagde det! *s*

Nogle havde medbragt balloner til at lave ballon-dyr med, så Allan og jeg sad og forsøgte at lave nogle underlige skabninger. Det resulterede i noget der kom til at se ret perverst ud. Bare jeg havde et billede af den (eller “det”).

Maria kom med sadwiches fra arbejdet som alligevel skulle smides ud. Det kom bare på et helt perfekt tidspunkt *mums* – og tak Maria :p

Da fredagsbaren lukkede tog jeg så med Ditte, Andreas Tabak, Søren Grønning m.fl. hen på Sason for at nappe noget spiseligt. Søren fortalte at han havde fået at vide af en ven der havde søgt på hans navn på nettet, at han optrådte i min blog i forbindelse med en tidligere bytur jeg havde med Anders og ham nede på Republikken, hvor vi så på en øl-mærkat som E-types har lavet. Det var lidt skægt at høre synes jeg.

Efter at de andre havde fyldt sig med junkfood (og jeg havde nappet en cola) smuttede vi et smut på Knud’s Garrage, hvor der kom lidt mere spiritus indenbords. Andreas og jeg stod og snakkede om stemingen i krigsfilm og krigsspil, og aftalte at jeg kunne låne et nyt spil ved navn “Fear”. Jeg tager tilgengæld filmen “Der Untergang” med til ham. Sprød film. Jeg skal forresten se “28 Days Later” til ende!

Derefter gik vi målrettet mod Villa Ica og den Graaaaaande fastelavnsfest (derfor nåede jeg ikke at klæde mig ud. Øv øv!).

Der skete godt nok ting og sager til den fest. Folk havde de VILDESTE udklædninger. Lad mig nævne i flæng:

  – G5’er papkasse (Niels)
  – Skjorte dækket med CD’er (Carl-Emil)
  – En var sort Ninja –> RESPEKT!
  – Mange drenge var klædt ud som kvinder (mere eller mindre heldigt, hehe)
  – Team Easy-On
  – En plakat

…og mange, mange flere! Det var super-fedt at se, men jeg var i en periode også ret nede over at jeg ikke selv havde noget vildt på *argh*. Jeg kunne ellers have klædt mig ud som en nasty Secret Service agent eller noget i den stil. Har jo dog tags, sikkerhedsstøvler, sorte kampbukser, Doubble Eagle softgun med tilhørende skulderhylster samt en attaché taske. Well, det må blive næste fastelavn så (eller til en anden udklædningsfest!).

Damn, ville godt have fingrene i nogle billeder fra festen! Jeg må se at skaffe mig et røv-billigt “fest-cam” (3 MP eller sådan noget). Jeg skal i hvert fald ikke have mit 8 MP Olympus med til fester!!

Overall ain totalles fettes party :D hvor der skete mange vilde ting (hvoraf nogle ikke egner sig til en offentlig blog *wink* *wink* ).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to Karma Bar & Fatelavnsfest i Villa Ica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *