Re-design af “Svinet”!

Så kunne jeg endelig få fingeren ud og gå i gang med re-designet af mit web site jokke-svin.dk! Smider lige lidt eye-candy op for sjov skyld. Det er noget grafik der kommer til at være på forsiden. En forside hvorfra man kan åbne de forskellige subdomæner jeg laver til sitet.

Det har været svært at inddele subdomænerne, men det bliver noget i retning af dette:

    about.
    blog.
    portfolio.
    private.
    guestbook.

man kan så i adresse-baren skrive portfolio.jokke-svin.dk hvorved mit portfolio åbnes (som et alternativ til at loade siden fra hovedsiden).

Re-designet kommer også til at betyde en ændringen af min blog her, så det visuelt kommer til at spænde overens. Det bliver nok noget af en udfordring at customize bloggen her, da CSS’en er riiiimelig avanceret. Jeg har dog ændret på den før, men det har ikke været det helt store. Rent layoutmæssigt synes jeg det er svært at ændre tingene (men det er også kun fordi jeg ikke forstår CSS 100%)

Det er det jeg roder med for tiden. Det, og så præsentationen af Factory forløbet som vi fik fremlagt i dag. Det gik okay.

I morgen bryder helvede løs tror jeg (på den fede måde altså!) med en fredagsbar der kommer til at rykke :D Mon ikke også der sker noget skææægt bagefter?! Jeg er i hvert fald den der er hoppet i seng… ikke fordi det er specielt sent… eller…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *