Eksperimenterende typografi

…og en hulens masse andre ting! Hvor skal jeg næsten begynde?! Well, lad mig begynde med at fortælle kort om sidste uges fredagsbar :D KANOOOOON bar – og der var fakkertalt en del folk + en Babushka i papmaché (lavet af Karin. Way2Go!).

Live-indslag med Allan (kontrabas), Maria (klaver) og Line’s skønne, russiske røst *s* – og der blev sjunget og dainset og vodkaen flød (måske lige lovlig meget for min smag). Ret klam vodka faktisk *yuck*!

Ture er tilbage fra et halvt års tid i Kbh. – superfedt lige at feste lidt med de gamle ansigter. En sand player, hehe. Han har sgu’ mænget sig med de store drenge derovre: Peter Aalbæk og jeg skal komme efter dig! DO IT, TURE! DO IT!

Ved barens afslutning kl. 00:00 gik vi i samlet flok mod Knud’s. Sild i en tønde? Ja for fanden! Jeg skal lige love for der var packed derinde, men det lykkedes mig da at hijacke en stol, for senere at “opgradere” til en sofa ;) Allan fyldte 24, så der faldt da en skål eller to i den anledning. Lykke til Allan til lykke :)

Og så kunne der ikke herske nogen tvivl om at den stod på Pitstop…

Lige som jeg troede det ikke kunne blive mere grænseoverskridende, så sker det alligevel! – det kan jeg takke M for :D For fanden din dejlige kvinde!! (oversat: My God you wonderful lady!!).
Vi indtog scenen på Pitstop og lod de andre danse rundt for fødderne af os –> LOVED EVERY SECOND OF IT! Aldrig vil jeg glemme det. Aldrig vil jeg kunne sætte de rigtige ord på hvad der egentlig skete…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *