Natteroderi igen igen

Aldrig har mit arbejde fanget mig så meget som det gør lige for tiden. Det blev udløst af forløbet “Eksperimenterende typografi”, hvor jeg valgte at lave en plakat. I begyndelsen var det frustrerende at arbejde med den, da jeg havde voldsomme problemer med formatet og den idé jeg ville have til at passe til det, men det løste sig. Nu kan jeg slet ikke lægge det fra mig, hehe.

I onsdags gik jeg først i seng 07:00 :o Torsdag var klokken vidst 05:00 eller sådan noget før jeg fik mig sparket i seng. Nu er kl. fucking 05:30 og her sidder jeg og skriver efter at have siddet med plakaten hele dagen (stod dog først op ved 15-tiden). Jeg vil lige smide nogle screen shots af hvordan plakaten ser ud ind til videre (format = A0 og dpi = 180):

Jeg er fandme godt tilfreds :) men den er stadig ikke færdig…

…og så er det i seng

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

3 Responses to Natteroderi igen igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *