Jernbanegade-fest som CTU-agent

I går lørdags var jeg til fest på Jernbanegade i en 3-etagers bygning!! Der var spækket med folk – nogle kendte jeg, andre ikke. DJ Ting var sgu’ dørmand nede ved indgangen *g*.

Anyway, jeg var klædt ud som agent fra serien 24 timer – med badge, luftpistol og “onde” agentbriller. Den sejeste udklædning jeg har haft til dato tror jeg! Der var også en del der kom hen og pointerede mit badge, men endnu flere der ville prøve min pistol (“Colt Doubble Eagle” luftpistol forresten).


Her er det badge jeg i sidste øjeblik kom i tanke om at lave *Gg*

For sjov skyld havde jeg givet mig selv den udfordring, ikke at drikke noget alkohol den dag overhovedet. Jeg klarede det, men det var specielt svært da jeg kom op til festen og så alle andre rende rundt med dåser og flasker. Så jeg fyldte en kande med vand og gik og drak af den – bare så jeg følte jeg også “var med” på en måde… tror det var en eller anden underbevidst social-psykologisk refleks der fik mig til det, hehe.

Nå, men i hvert fald var det ret så underligt at se de andre fulde. Så fik jeg da prøvet det…

Var ude på altanen med Karin for at kaste slik ud over dem nede på gaden… til deres store forundring tror jeg. De stod og gloede måbende op mod os som om de tænkte noget i retning af: “Hov hvad er den af? Det regner slik. Noget er helt forkert her!” Tåber, hehe. SLIK TIL FOLKET!!

Gik vel hjemad ved en 03:30-tiden… helt klar i hovedet :)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *