Love my cam :)

WOW jeg har taget mange billeder. Jeg var i skoven i går (lørdag) ca. 07:30 for at tage nogle billeder i den stemningsfyldte morgensol. Jeg så en masse dyr: kaniner, fasaner, duer og en hjort som jeg sneg mig efter i lang tid for at få et billede af den (det lykkedes ikke, men jeg fik et billede med både en kanin og en fasan på!).

Jeg kender efterhånden kameraet ret godt nu og kan derfor tage nogle temmelig gode billeder. Mig mor og jeg var ude gik hen ad stranden i går for at tage nogle billeder af en masse folk som var ved at sætte en lang badebro op. Det var helt vildt godt vejr i går og total varmt!

Jeg kan ikke vente med at vise alle mit nye kamera når jeg skal i skole her efter 2. Pinsedag… de bliver lysegrønne af misundelse (ikke fordi jeg elsker at blære mig, men det her kamera er alt for cool).

I dag skal jeg bare slappe af…nå ja, jeg har forresten fundet ud af at der også er en skriftelig eksamen i dansk. Det SUTTER FANDME RØV! Det gider jeg bare ikke!!!

Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *