Julefrokost

Helt suveræn julefrokost på skolen i går! Besluttede mig i sidste øjeblik for at tage med (pga. overtalelser fra diverse, hehe) og så tog Anders og jeg i Føtex for at købe kalendergaver og jeg købte to rugbrød til selve middagen…

Mødtes ude ved Claws før vi tog hen på skolen og fik en lille øllert (eller to) hver.

Der var to borde overfyldte med forskellig mad, så det var bare at dykke ned i herlighederne og spise til bæltet sprang. Der var tuscher på bordene så vi kunne sidde og tegne på dugen, men jeg kunne have sagt mig selv at Line igen ville komme og tegne briller på mig. Under denne julefrokost præsterede hun at tegne flg. på mig (jeg nævner i flæng):

    – Krøllet overskæg
    – Briller (med alm. tusch)
    – Briller (med en grøn sprit tusch!)
    – Autograf

*argh* Jeg får et rygte som den der altid er tegnet briller på, hehe. Ej, det var skæg nok. Jeg fik også tegnet på nogle ;)
Havde på et tidspunkt “KÖNIG” kronen på! Først sad den på Kristian, dernæst mig og så på Claws. Ved ikke hvor mange der fik æren derefter…

Lige pludselig begyndte det sgu’ at sne, så vi var nogle stykker der havde gang i sneboldkamp. Havde ingen handsker, så mine fingre var ved at falde af. Fuck det var koldt!

Tog hjem ved 02:00-tiden, men jeg hørte festen fortsatte til 08:00! Var glad for at jeg ikke blev SÅ længe. Det har gjort at jeg har kunne nyde det vidunderlige vejr i dag. Var lige rundt for at købe de sidste gaver og gik en tur rundt om Koldinghus for at tage billeder af solen der bagte på de brændende røde flader med den knivskarpe sne som konstrast. Vildt smukt!

I morgen er det igen sportssøndag og så er det ellers i gang med at lave en præsentation af Bågæk til PAB mandag…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *