I gang med at pakke

Halløjsa. Jeps, så har jeg stort set fået pakket alt mit **** ned i 4 flyttekasser og så mangler jeg lige at vaske min seng (stål-skelettet altså!) og afmontere loftslyset på mit værelse. Nå ja, og så selvfølgelig min elskede computer, som er den sidste ting jeg pakker ned, fordi jeg jo lisom skal bruge den ik’ da, spazzer! :-)

*Tager lige en tår mælk* Okay så… jeg har også arbejdet på at lave et design til en chat som skal ligge på siden “sexone.dk”. Siden er i stil med Love Contact –> det er headeren der skal laves anderledes… det har jeg dog ikke lige fået gjort –> DAMN!!

Sylle har også knoklet total meget fordi jeg så gerne ville have lagt et nyere design på Sexone. Jeg er glad for, at han gad at lave det om –> nu ser siden overdrevet kuul ud *g*.

I aften kommer der nogen og spiser hos os –> min sidste aftensmad herhjemme…måske.

ADIOS COMPAÑEROS!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *