Flyttet hjemmefra :D

Heeeeey sørøver! Gæt hvor jeg sidder lige nu… Gæt nu! KOM NU, GÆT!!! *argh* Ok, jeg sidder i min egen lejlighed på 28 m² i Kolding. Nu er der bare ikke lang tid til, at det går løs på Designskolen, men først skal jeg på rustur d.28 kl. 18:00. Har ingen anelse om, hvad der kommer til at ske, men jeg fornemmer at alkohol kommer til at spille en vis rolle på turen, eller?

Jeg har jo ikke lige skrevet dagbog, fordi jeg har haft så mange ting at lave. For det første skulle jeg lige et smut ind på folkeregistret for at få mig et nyt sygesikringsbevis og en ny læge + tandlæge. Så skulle jeg ha’ mig en mobil –> min allerførste mobiltelefon (seriøst!) Og jeg, som er en så stor nørd når det kommer til diverse nye moderne dimser der kommer ud på markedet hele tiden, har aldrig haft en mobil…det er sandheden! SANDHEDEN!

Jeg har vandret rundt i Koldings gader for at se, om jeg kunne lære byen udenad på de få dage jeg har boet her, og nu har jeg rimelig meget styr på, hvor tingene ligger –> især en engelsk fodbold-pub ved navn “You’ll Never Walk Alone” hvilket er cool nok. Har på fornemmelsen at jeg kommer til at hænge ud der meget… og hvis de serverer Murphy’s Red så er det helt perfekt!
Hvad har jeg mere lavet? Jo, jeg også været et smut forbi det lækre bibliotek for at bestille et lånerkort, som vil komme om en uges tid.

Jeg har ikke nogen nøgle til min postkasse endnu, men det har jeg fortalt til varmemesteren (en slags pedel her hvor jeg bor) og så håber jeg de får orden på tingene så hurtigt som muligt.

Min mor har sendt en pakke til mig med alskens isenkram som jeg vil hente på posthuset i morgen. Der er en del småting jeg skal have købt ind: dimser til badeforhænget, så det kan hænges op, en bakke til bestik og en skål til knive.

Jeg har også været inde ved cykelhandleren med min temmeligt ramponerede cykel, som manglede både gear, bremser, kranse, lås osv. osv. Den står færdig derinde nu, men jeg sagde til cykelhandleren, at jeg først fik penge sidst på måneden.

Når jeg får regning på huslejen skal jeg også lige forbi banken for at få den til at køre over PBS.

Sylle ville lige komme forbi i morgen og hente headeren til HDP, som jeg lige har sat det nye logo ind på… og så skal han jo også lige se, hvordan jeg bor :-)

NÅ JA! JEG KAN IKKE SE TV!! SKANDALE!! Jeg har åbenbart ikke bestilt kanalerne, så i morgen kontakter jeg lige boligselskabet for at bestille det, hvilket jeg forhåbentlig kan! Det er nu rart at kunne se nyheder mens man spiser aftensmad…

Nu kan jeg ikke finde på mere, men jeg vender frygteligt tilbage…MUHUAHAHAHAAA!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *