I gang med Knud’s

Det her bliver lige kort! Jeg skal op kl. 06:10 fordi jeg skal til træning med Klavs og Anders i City Fitness *wuhuu*. Og efter det, får jeg helt ekstremt mange ting at se til. Jeg har udarbejdet en tidsplan til mit “lille” sideprojekt på Knuds Køkken, og der er ikke så lidt at gå i gang med! Det lykkedes mig dog her i weekenden at udarbejde udkast til den store menu-plakat, menu-kort samt flyers. Det har så været på bekostning af diverse fester –> og LATIN NIGHT på Pitstop. ØV! Offer har godkendt menu-plakaten, men har endnu ikke set mit design til menu-kortet eller det flyer-design jeg lige just nu har siddet med (mangler stadig bagsiden)…

Mine “dog tags” skulle komme engang på onsdag regner jeg med. Jeg kontaktede lige den pladesmed som jeg sendte dem til for at høre hvor langt han var nået –> der var nemlig gået en del tid siden jeg sendte dem, og jeg var nervøs for, at de ikke var nået frem… det var de heldigvis, og han begrundede det med at han havde haft ret travlt. Well, bare jeg får dem tilbage i god stand og med prægede bogstaver, så er jeg glad :)

Mor kommer hjem d.26 fra Cuba så det glæder jeg mig satme godt nok til da! Håber hun har fået mange gode oplevelser ud af rejsen til den spændende ø.

Jeg er begyndt at høre en del musik af genren “Chill Out” –> bl.a. “Café Del Mar”. Det er virkelig behageligt at lytte til når jeg arbejder…

Gotta sleep!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *