Cruiser rundt i Koldings gader

Wholla min fætter…eller det er du så ikke, men sjovt nok alligevel, eller…

Okay, til det seriøse (mit liv) –> hvad skete der i dag? (spørger jeg mig selv, fordi ingen andre har svaret).

Der er sket det, at jeg gik ned i downtown Kolding og gik og cruisede rundt i gaderne for ligesom at tage pulsen på byen –> ej okay, jeg var i sydens bank: SYDBANK for at ordne nogle papirer og sådan… DET PASSER!! Fuck nu af!

Jeg indtog også posthuset, for at checke om pakken fra mein mutter var kommet, men det var den ikke (hvilket kom bag på mig) så jeg skred igen.

Aaah fuck, gider ikke skrive så meget i dag. Sylle kommer i morgen –> vi tager nok op for at tage nogle billeder af en eller anden campingplads. Det er til en hjemmeside.

Jeg købte “Thousand Island” dressing i dag, YEAH BABY! Bare en tanke: det kunne være ret cool at SMS’e tilsætningsstofnumre til hinanden –> f.eks [E120] eller hvad med [E512] –> og så kunne den anden gætte hvad tilsætningsstoffet hedder rigtigt…ER DET BARE COOL ELLER HVAD, SAILOR!?

Nu vil jeg knalde brikker (Dvs. SOVE! Jeg har ikke tænkt mig at “knalde” brikker hvilket man umiddelbart godt kunne fristes til at tro jeg ville, men det er TALEMÅDE for JÄVLAN!!).

This entry was posted in Dagligdagen, Ideer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *