Peter de Vroom ROCKS!

I dag gik vi i gang med et nyt kapitel af grunduddannelsen –> tegning efter det levende menneske (altså, croquis). Det er utroligt som tiden flyver afsted, når man koncentrerer sig, for inden jeg så mig om, var dagen allerede slut, og nu sidder jeg så derhjemme og skriver…

Vores lærer til croquis er Peter de Vroom, og han er sgu’ skæg. Han har nu kaldt mig for “Jokum” to gange nu –> første gang på studieturen, og anden gang var så i dag, da han forsøgte at lære vores allesammens navne at kende.

Han er ikke den type lærer der er bange for at sige sin mening om det man laver, så der fløj kritik gennem luften i løbet af undervisningen. F.eks. sagde han om nogle tegninger, at de lignede “badedyr” og om andre at de lignede “appelsinhud”.

Jeg lagde også mærke til, at Peter bruger ordet “sønnike” når han tiltaler begge køn… ret skummelt.

Fed dag i dag, jeg smutter.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *