Croquis-model stillede sig på hovedet!

Fuck en lang dag… Efter at have tegne croquis i den “normale” skoletid, fortsatte jeg med det på tegneskolen om aftenen (17:00-20:00).

Denne gang var der en mandelig model, så det skulle jeg lige vænne mig til, da jeg aldrig har tegnet croquis efter en mand. Det var ret sjovt, specielt fordi manden kunne lave nogle ret underlige stillinger. På et tidspunkt (til en 1-minuts stilling) stillede han sig på hovedet så hans diller klaskede ned på maven… det var herre-grineren!

Modellen havde kiks, kaffe og the med, så stemningen var rigtig hyggelig.

Der er ikke rigtig nogle af lærerne der siger så meget til mine tegninger… enten er det fordi de er håbløst dårlige (hvilket jeg ikke tror) eller også er det fordi de er okay gode. Peter de Vroom er dog altid efter mig fordi han mener, at jeg tegner så småt, men de sidste tegninger jeg har lavet, er faktisk blevet pænt store –> meget større end jeg er vant til at tegne, så jeg har været igennem lidt af en udvikling hvis jeg selv skal sige det. Jeg smider mine tegninger op, når jeg får adgang til en scanner…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *