Fjern de skide sting!

Davs.

Jeg har lige været til lægen i Vester Aaby for at få fjernet de 5 sting jeg havde fået syet efter ulykken. Jeg troede det ville gøre ondt, men det gjorde det heldigvis ikke. Min læge sagde at hævelserne nok først ville forsvinde om en uges tid fra i dag af.

Jeg er sgu ikke særlig glad for at skulle rejse med så store hævelser i ansigtet, så jeg må nok hellere invistere i et par nye solbriller som kan dække det værste (mine gamle solbriller gik i stykker for et par uger siden). Jeg glemte helt at spørge min læge om, hvornår jeg kunne tillade mig at bade uden at såret springer op. Da jeg fortalte ham at jeg var en smule følelsesløs oven på hovedet og på selve bulen i panden, sagde han at jeg nok var kommet til at rive nogle nerver over, som sidder lige under huden, men at de nok skulle vokse sammen igen, fordi jeg ikke var så gammel…

Jeg tror jeg er ved at få det lidt bedre. Nu kan jeg i det mindste åbne mit højre øje hvilket jeg ikke kunne for et par dage siden. Min venstre ben er også i bedring. Der er dog stadig to sårskorper at se.

Borch kom med min pung og min taske i går, så nu kan jeg få hævet nogle penge til ferien. Da han så hvordan jeg så ud, sagde han, at jeg lignede Kvasimodo fra Klokkeren fra Notre Dame! Jeg regner med at veksle 1500 kr til Euro og spendere resten (500 kr) på biletter etc.

Brasilien og Tyskland skal jo møde hinanden i VM finalen… Det bliver nok en fed kamp.

Fader vor, du som er i himmelen. Lad alle mine hævelser og sår hele hurtigt. Amen.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *