Fra 4:3 til 16:9

Okay, fik en mail fra DR’s producer Kenneth på DR i dag som spurgte om der fandtes en 16:9 udgave af spippen. Jeg svarede at jeg ikke var klar over at de skulle bruge forskellige udgaver, men at jeg straks ville gå i gang med at lave en 16:9 til dem. Den fik jeg lavet og uploadet på mit site, hvorefter jeg smed en mail efter Kenneth med link til filen. De skulle nemlig bruge den allerede i morgen tidlig, da der er præmiere på nye programmer på DR 1 (“Svada” og “SMÆK” hedder de).

Hvis I vil se min spip, så er her er lige nogle tidspunkter:

    16:00 – Svada
    16:30 – Smæk

…og spippen kommer når udsendelserne er slut :) Glæder mig total meget til at se hvordan det ser ud på fjerneren :p

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *