Gang i 3DS MAX igen

Min computer kørte hele natten hele dag i dag (har stadig ikke slukket den!) –> jeg har fået downloadet 3D Studio Max 5. Det er længe siden jeg har arbejdet med 3DsMAX, så det bliver sjovt at prøve igen. Jeg skal bare have købt nogle CD-R’er så jeg kan få det installeret.

Lige nu er jeg ved at downloade en CD til mormor & morfar med “På Slaget 12”, som jeg vil give dem i julegave…eller måske når de kommer og besøger mig fredag i næste uge.

Jeg sov ret dårligt i nat, hvilket måske skyldes computerens summen. Nå, men i dag har jeg virkelig knoklet med den hjemmeside, som Sylle og jeg arbejder på at få stablet på benene –> den ser ret stilet og proffessionel ud efterhånden. Glæder mig til at den er helt færdig og gennemtestet!

Lige nu sidder jeg og hører Trance og browser filer på eMule. Det var planen at jeg skulle have smuttet en tur i Kolding Storcenter, men det blev så hurtigt mørkt, så jeg ændrede mening –> men jeg skal helt sikkert snart have købt mig nogle cykellygter… jeg har på fornemmelsen at jeg snart får en bøde eller noget af politiet… og det ville være ret skod, da penge ikke lige er noget jeg har overflod af.

SnaX.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *