Arbejdede sent med reliefferne

Jeg kom godt nok sent hjem i dag –> klokken var ca. 00:00 da jeg trak cyklen ind i cykelkælderen, men jeg har godt nok også arbejdet godt… Sad sammen med Lea og Sofie og arbejdede på vores relieffer, som er det projektforløb vi er i gang med nu… det er godt nok tidspresset da vi skulle lave 2 eller 3 relieffer til i morgen!

Jeg tager billeder af mine relieffer + nogle af de andres når de er helt fædige og lægger dem op på siden her…

Jeg er temmelig busted lige nu, så jeg vil lige slappe af foran fjerneren inden jeg knalder brikker.
I morgen køber jeg altså de cykellygter!! (og nogle brændbare CD’er)… VIGTIGT!

Ciao… *gab*

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *